Franciza

Franciza

De ce sa intri in franciza ZAP CAR?

Estimarile de crestere a industriei de ridesharing prognozeaza cresteri de doua cifre în urmatoari 20 ani. ZAP CAR ofera servicii complete de ridesharing si transport marfa precum si livrari speciale in regim de urgenta 1 hour si sameday. ZAP CAR este o companie cu capital 100% romanesc. Asta inseamna ca avem toate atuurile sa fim competitivi pe piata din Romania. Conditiile oferite de ZAP CAR sunt flexibile pentru a acoperii atat necesitatea clientilor finali cat si a partenerilor care participa in livrarea serviciilor de transport. Impreuna devenim puternici in fiecare judet din Romania si impreuna mergem intr-o expansiune globala!

Beneficiile tale in franciza ZAP CAR: Mergi cu noi, castigi cu noi! Oferim RideSharing, Coletarie rapida si Livrare de mancare.

Conditiile unui bun parteneriat in franciza ZAP CAR

Calificare din punct de vedere financiar. Reputa?ie solida personala ?i financiara, in piata locala. Angajament fa?a de brandul si partenerii ZAP CAR O retea solida de conexiuni locale Contacteaza-ne pentru a primi detaliile complete despre franciza ZAP CAR formular contact sau buton link catre contact